Overweegt u een vastgoed lease?

Het leasen van vastgoed is wat minder bekend, simpelweg omdat huren een stuk populairder is dan leasen wanneer het om een bedrijfspand gaat. Echter is het zeker verstandig om in ieder geval te bekijken welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn om een ruimte te leasen. Wanneer het pand waar u graag uw organisatie wilt vestigen enkel te koop en niet te huur is, kunt u uw organisatie hier wellicht alsnog vestigen door middel van een vastgoed lease. Lees hier waarom u voor een zakelijke lease kunt kiezen,

De voordelen van leasen ten opzichte van een hypotheek

Als u een pand wilt kopen voor uw organisatie dient u vrijwel altijd een hypotheek af te sluiten. Het leasen van een pand lijkt in eerste opzicht erg veel op het afsluiten van een hypotheek, echter zijn er wel degelijk voordelen ten opzichte van het afsluiten van een hypotheek. Zo heeft het leasen van een bedrijfspand geen effect op uw eigen vermogen of uw werkkapitaal. Het pand komt niet op de balans van uw onderneming te staan, wat weer een positief effect heeft op de solvabiliteit van uw bedrijf. Een lage solvabiliteit heeft weer een positief effect op het aantrekken van vreemd vermogen. Om deze reden is het overwegen van een lease in plaats van het kopen van vastgoed zeker verstandig.

Hoe bepaal ik wat het beste bij me past?

De daadwerkelijke keuze tussen een vastgoed lease, koop of huurcontract is natuurlijk niet zomaar gedaan. Op leasesupporter.nl vindt u niet alleen uitgebreide informatie over alles omtrent leasen, maar kunt u ook een contactformulier invullen als u het gevoel heeft dat u ondersteuning nodig heeft. Er wordt contact met u opgenomen en indien nodig kan er een afspraak worden ingepland. Op deze manier ontvangt u de ondersteuning die u nodig heeft. Zodat u de juiste stap zet voor uw organisatie. Aarzel dus niet en vul een contactformulier in als u hulp nodig heeft met het afsluiten van uw zakelijke lease.