Auto leasen

Wilt u alles weten over het leasen van een auto? Of u nu zakelijk of privé wilt leasen, er komt best wat kijken bij leasen van een auto. U kunt daarnaast aardig wat geld besparen als u de juiste keuzes maakt bij het afsluiten van een leasecontract. Zo zijn er tal van voorbeelden waar er meerdere duizenden euro’s verschil zitten tussen eenzelfde leaseauto. Op deze website vindt u alles over het leasen van een auto.

Iets wat u zeker moet doen voordat u een contract afsluit bij een leasemaatschappij is onder andere het vergaren van informatie over enkele keuzes die u moet maken en welke keuzes u vervolgens het best kunt maken. Kiest u voor een financial of voor een operational leasevorm? Er zijn zeer veel mogelijkheden die u als consument/producent heeft als het gaat om leasen. Dit betekent echter ook dat er veel keuzes zijn die gemaakt moeten worden. Om de meeste van uw vragen te beantwoorden hebben wij een aardig bestand met artikelen geschreven over het leasen van een auto. De basis over het leasen van een auto leest u alvast hieronder!

Welke lease auto, maatschappij of leasevorm?

Er zijn vele opties die u als consument dan wel als bedrijf heeft als u een leasecontract wilt aangaan. Deze opties zijn zeer verschillend en lopen van het leasen van privé auto’s tot een zakelijke lease, van goedkope leaseauto’s tot dure leasecontracten, grote leaseauto’s versus kleine leaseauto’s en lange tegenover korte lease periodes, nieuwe auto’s leasen of kiest u voor goedkopere tweedehands leaseauto’s? En zo zijn er nog wel meer keuzes die gemaakt moeten worden voordat het leasecontract volledig is.

Wij zijn zelf geen leasemaatschappij en ook niet verbonden aan een leasemaatschappij. Echter is het verstandig om eerst enkele belangrijke artikelen te lezen over het leasen van een auto. Wij zijn volledig onafhankelijk, dus wij zullen ook geen bepaalde lease auto of variant zomaar gaan aanprijzen.