ICT lease

Afhankelijk van het type organisatie dat u hebt, is het noodzakelijk om allerlei ICT-gerelateerde producten aan te schaffen voor uw organisatie. Als u in één keer bijvoorbeeld meerdere computers dient aan te schaffen kan de investering toch behoorlijk oplopen. Omdat dit niet altijd mogelijk is, maar wel nodig, kunt u ervoor kiezen om deze computers zakelijk te leasen. In dit geval betaalt u dus maandelijks een vast bedrag en kunt u onbeperkt gebruik maken van deze computers tot de termijn van de lease aan zijn einde komt. Dit is verder niet alleen mogelijk met computers, maar ook voor allerlei andere ICT gerelateerde producten.

De voordelen van een ICT lease

Voor veel bedrijven is de juiste ICT-apparatuur onmisbaar om zo efficiënt mogelijk te werken. Met het zakelijk leasen van deze apparatuur hoeft u niet in één keer een grote investering te maken die u wellicht helemaal niet kunt missen. Wat vooral een groot voordeel is, is dat u geen grote investering maakt in hardware die een paar jaar later mogelijk niet meer up-to-date is. U heeft aan het einde van een lease wel de mogelijkheid om de producten over te nemen, maar deze keuze is natuurlijk volledig aan u zelf. Dit is natuurlijk afhankelijk van het type lease dat u kiest.

Welke ICT producten kunt u allemaal zakelijk leasen?

We hebben computers al als voorbeeld genoemd, echter zijn er natuurlijk nog veel meer producten die u middels een zakelijke lease voor uw organisatie kunt aanschaffen. Zo kunt u ook laptops, smartphones, muziekspelers en zelfs data-opslag voor uw organisatie leasen. Vindt u het lastig om te bepalen welke producten u het beste kunt leasen en middels welk type lease? In dit geval kunt u een contactformulier invullen op deze pagina. Wij zorgen dan dat u, indien gewenst, geadviseerd en geholpen wordt met het regelen van een zakelijke lease.