Bedrijfsmiddelen leasen

Wanneer men aan leasen denkt wordt er eigenlijk altijd aan het leasen van een auto gedacht. Een bedrijfswagen leasen is dan ook de meest voorkomende manier van zakelijk leasen. Echter zijn er tegenwoordig erg veel mogelijkheden om uw bedrijf van bepaalde producten te voorzien, zonder dat u hier in één keer de volle mep voor hoeft te betalen. Doordat u niet meteen een grote investering hoeft te maken, kunt u het geld wat u niet direct hoeft te betalen in andere delen van uw bedrijf investeren. Hierdoor kunt u nog eerder uw investering op orde hebben en uw winst zien stijgen.

De voordelen van zakelijk leasen

Bedrijfsmiddelen leasen wordt niet voor niets steeds populairder en om deze reden hebben wij hier voor u de meest significante voordelen op een rijtje gezet.

  1. Geen grote eenmalige investering meer
  2. Duidelijk overzicht wat u elke maand dient af te lossen
  3. U kunt bedrijfsmiddelen aanschaffen waar u niet het kapitaal voor heeft
  4. Kies zelf bij welke organisatie u de lease aangaat

Daarnaast zijn er nog andere voordelen waar u van kunt profiteren, afhankelijk van uw organisatie. Zo zijn er organisaties die kunnen profiteren van fiscaal voordeel als ze voor een zakelijke lease kiezen. Als u hier meer informatie en begeleiding bij nodig heeft kunt u het contactformulier aan de rechterkant invullen.

U kunt veel meer dan enkel een bedrijfswagen leasen

Zoals al genoemd is een bedrijfswagen leasen de meest voorkomende vorm, maar denk bijvoorbeeld ook aan het leasen van een bedrijfspand of zelfs producten als een pc. Dit zijn allemaal voordelen van producten die u voor uw bedrijf kunt leasen. Andere veel voorkomende bedrijfsmiddelen die geleased worden zijn bijvoorbeeld tractors, hoogwerkers en heftrucks. Het is voor veel bedrijven gewoonweg niet mogelijk om direct de volledige investering te maken voor een dergelijke machine, echter zijn deze vaak wel nodig om de organisatie naar nieuwe hoogtes te brengen.